Crema freda de pastanaga i mango

​​​​​Pastanaga i mango… Una combinació original que no deixarà indiferent a ningú. Un altre plat que ara a l’estiu ve molt de gust i que a més ens cuida per dins. Tots coneixem que la pastanaga és molt adequada per la pell, però i el mango? Amb vitamines C, A i E, aporta magnesi i potassi, manté els ossos i els músculs en forma així com que afavoreix l’assimilació de nutrients.

Ingredients per a 4 persones:

Mitja branqueta d’api

½ mango

500 g de pastanagues

Aigua

Sal

Gingebre

Llavors de gira-sol

Nata líquida

Preparació:

En menys de 30 minuts tindrem aquest fantàstic plat llest.

1- Netegem l’api i el piquem bé.

2- Pelem i piquem les pastanagues. També les podem ratllar.

3- A un cassó amb aigua posarem l’api i la pastanaga picats. Afegim una mica de sal i els deixarem coure. Aproximadament, i depenent de la seva mida, en 15 minuts estarà llest.

4- Mentre estan llestos l’api i la pastanaga treballarem amb el mango. En ser una fruita molt gran la podem tallar per la meitat. L’haurem de tallar en trossos iguals i els posarem al got de la batedora.

5- Quan la pastanaga i l’api estiguin llestos els posarem amb el mango. Afegirem una mica de gingebre ratllat per donar un toc picant.

6- Triturem. I afegim la nata. Si volem que el plat quedi més lleuger podem optar per posar llet desnatada o bé aigua.

7- Refredem i servim amb unes pipes de gira-sol.

Compra els ingredients Al Mercat

Deixa un comentari