Ingredients per a 4 persones:
Mitja branqueta d’api
½ mango
500 g de pastanagues
Aigua
Sal
Gingebre
Llavors de gira-sol
Nata líquida
Preparació:
En menys de 30 minuts tindrem aquest fantàstic plat llest.
1- Netegem l’api i el piquem bé.
2- Pelem i piquem les pastanagues. També les podem ratllar.
3- A un cassó amb aigua posarem l’api i la pastanaga picats. Afegim una mica de sal i els deixarem coure. Aproximadament, i depenent de la seva mida, en 15 minuts estarà llest.
4- Mentre estan llestos l’api i la pastanaga treballarem amb el mango. En ser una fruita molt gran la podem tallar per la meitat. L’haurem de tallar en trossos iguals i els posarem al got de la batedora.
5- Quan la pastanaga i l’api estiguin llestos els posarem amb el mango. Afegirem una mica de gingebre ratllat per donar un toc picant.
6- Triturem. I afegim la nata. Si volem que el plat quedi més lleuger podem optar per posar llet desnatada o bé aigua.
7- Refredem i servim amb unes pipes de gira-sol.