Saps comprar producte fresc per Internet?

Avui us volem explicar com comprar productes frescos per Internet de manera segura. Molta gent ens pregunta com fer-ho….perquè, amb tgn.almercat.cat, molta gent és la primera vegada que ho prova.

Per un costat, els “productes a pes”. Els productes frescos a les parades físiques s’acostumen a comprar a pes. El paradista quan tu li demanes 1,500 g, agafa un número determinat de pomes i acostuma a encertar sempre!. Com pots fer això per Internet? Molt fàcil:

Quan arribes al producte en qüestió i el tries, s’obrirà un quadre de diàleg on hauràs de ficar el pes que vols. Sempre hem de ficar el pes…pero moltes vegades no sabem exactament quin pes fa el que volem comprar…per exemple: quantes pomes són 1,500 g? Podem fer servir l’apartat “Com ho vols”, i indicar allí que volem 6 ó 7 pomes. Quan el paradista ho prepari, encara que hagis ficat un pes que no coincideix al que vols (6 ó 7 pomes) farà cas a que vols 6 ó 7 pomes.

En molts productes el paradista ens ajuda i ha indicat, en la descripció, quant pesa el producte aproximadament…

L’apartat “Com ho vols” és un apartat que recomanem fer servir molt quan compres a tgn.almercat.cat…que vols els plàtans més aviat verds? Ho fiques i el paradista t’ho tindrà en compte.

Quan compres carn o peix, l’apartat “Com ho vols” també juga un paper molt important. A vegades no sabem quan pesen els lloms de salmó que volem, però sabem que volem 4 talls sense espines. Quan estem escollint aquest producte i s’obre el quadre per comprar hem de ficar un pes aproximat, que no cal que sigui real, però després al “Com ho vols” hem d’especificar que volem “quatre talls de salmó sense espines”. El paradista farà cas del que expliquem i, finalment, ens cobrarà el que pesi el producte tal i com nosaltres l’haurem demanat.

Ah! També tenim un xat amb cada parada que us explicarem en un altra entrada:-) No us podeu queixar eh? Més fàcil impossible!

Si teniu dubtes de com comprar producte fresc ens podeu contactar al correu electrònic: client@almercat.cat o bé a través d’atenció al client al xat que pots mantenir directament amb cada parada:

https://almercat.cat/pagina/atencio_client

Deixa un comentari