Classe individual de Pilates, gratuïta amb totes les comandes!

Totes les comandes de més de 60 € de Al Mercat Tarragona que es facin, tindran un regal d’un cupó per a fer una classe individual gratuïta de Pilates amb aparells a l’estudi PILATES TARRACO.

El regal que oferim pels clients de Al Mercat Tarragona és una classe individual en aparells. El preu habitual d’aquesta classe és de 50 € (iva inclòs).

Quan els clients de Al Mercat Tarragona rebin l’email de confirmació de comanda rebran el cupó per a poder fer la classe gratis. Aquesta promoció estarà activa tot el mes de setembre per a les comandes que es lliurin entre el dia 1 de setembre i fins al 30 de setembre. La classe es podrà fer fins al 31 d’octubre.

Aquesta promoció està limitada a 1 classe per client i comanda. No s’acumulen més classes si es fan més comandes.

L’estudi PILATES TARRACO de l’empresa AIREDETERRA és l’únic centre de la província de Tarragona on s’ensenya el Mètode Pilates seguint el model original. Pilates és moviment amb control que proporciona força, flexibilitat, estira, tonifica, oxigena,  alinea la columna, millora la postura, la circulació sanguínia, la concentració, l’equilibri i la coordinació, contribueix a practicar una respiració conscient, allibera la tensió nerviosa (stress), augmenta la resistència i l’energia, ens ensenya a usar la mateixa força.

L’Autèntic Pilates es realitza, principalment, en un equip d’aparells especialment dissenyats pel creador d’aquest sistema d’exercicis únic i genuí. A PILATES TARRACO preservem i ensenyem el Mètode que Joseph Pilates va inventar a principis del segle XX i que ha arribat a nosaltres a través de l’escola “Romana’s Pilates”.

Les classes que oferim a PILATES TARRACO són majoritàriament individuals. També hi ha la possibilitat de fer duets o grups reduïts. Actualment també hi ha l’opció de classes grupals en línia. Ens adaptem a les condicions físiques de cada persona, amb protocols de moviment específics per mals o lesions físiques.

www.airedeterra.com

** Mesures d’higiene i desinfecció actualitzades, espai sense aglomeracions.

Si ja ets client de PILATES TARRACO, podràs realitzar 2 sessions gratuïtes de MAT PILATES+ accessoris (classes grupals de màxim 4 persones).

Deixa un comentari